Welkom op ons kantoor! Kom langs of maak een afspraak!
Meteen contact met een van onze adviseurs? Direct contact? Bel: (0515) 580402
_MG_9148

Harmen heeft veel kennis van zakelijke schadeverzekeringen

Harmen de Vries is mede-eigenaar van Attentiv Bolsward en schadespecialist. Hij helpt u graag persoonlijk met al uw vragen over verzekeringen.

Schadeverzekering

Verzekeringen zakelijk

Elke onderneming loopt risico’s. Wat voor onderneming u heeft bepaalt welke risico’s u loopt. Deze risico’s kun je afdekken door het afsluiten van een verzekering.

Daar komen wij in beeld. Wij gaan met u in gesprek om er achter te komen welke risico’s uw bedrijf loopt en hoe deze te verzekeren zijn, wat de kosten hiervan zijn en hoe relevant ze zijn voor uw onderneming. Dit doen we voor ZZP’ers, MKB’s en andere midden- en kleinbedrijven. Denk bij deze verzekeringen o.a. aan:

  • Bedrijfsautoverzekeringen
  • Bedrijfsgebouwenverzekeringen
  • Inventaris/goederenverzekering
  • Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
  • Bedrijfsschadeverzekering
  • Eigen Vervoersverzekering
  • Eltron/Electronicaverzekering
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

Wij lopen met u de opties door, geven u advies maar laten de keuzes altijd aan u.

Verzekeringskaarten

Om een overzicht te geven van wat er wel en niet vergoed wordt als u schade hebt, zijn er verzekeringskaarten ontwikkeld. Op deze kaarten staat een samenvatting van de polisvoorwaarden die u ontvangt wanneer u een verzekering afsluit. Ook kunnen de kaarten u helpen oriënteren op de verschillende mogelijkheden die er zijn, zodat u met gerichte vragen naar uw adviseur kunt. Informatie over premies staat niet op de verzekeringskaarten. De kaarten zijn uitsluitend informatief, u kunt aan de inhoud ervan dan ook geen rechten ontlenen.

Hiernaast treft u de links naar de verzekeringskaarten aan. U gaat op het logo van de verzekeraar staan en klikt hierop. Vervolgens kunt u per verzekeraar de verzekeringskaarten selecteren per verzekering of op hoofdgroep (bijv. schade-, levens- of inkomensverzekeringen), waarna u kunt kiezen voor de categorie verzekeringen en de naam van uw verzekeringsproduct.

Mocht u liever de verzekeringskaarten van uw adviseur willen ontvangen?
Neemt u dan contact op met ons kantoor via het contactformulier op de website. U kunt ook een email sturen naar boskma.bv@attentiv.nl of telefonisch contact opnemen via 0515-580402.

Verzekeringskaarten per aanbieder

emblem

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Attentiv A. Boskma B.V. is een hypotheek- en verzekeringskantoor en daarnaast Zelfstandig Adviseur van Regiobank. U vindt ons in Bolsward en wij helpen u graag met al uw financiële vragen. En het klinkt misschien als een cliché, maar wij zijn pas tevreden als u dat bent.