We hebben de deur weer open gezet! Maar omdat alle risico's voor u en voor ons nog niet geweken zijn, vinden we het erg prettig dat u per mail of telefoon eerst een afspraak maakt!
Meteen contact met een van onze adviseurs? Direct contact? Bel: (0515) 580402

Over Attentiv, dienstenwijzer

Hallo, mogen wij ons even voorstellen? Wij zijn Harmen de Vries en Willy Lep, samen met onze medewerkers runnen wij het kantoor: Attentiv – A. Boskma bv en Allemanshûs advies en administratie bv. Attentiv – A. Boskma bv. staat voor goede en betrouwbare service. Een goede relatie met de klant staat voorop. Wij kunnen u niet het beste advies geven zonder dat wij uw situatie kennen. Want er speelt van alles mee.
Heeft u een gezin, wat zijn uw inkomsten, wat zijn uw vaste lasten. Na inventarisatie van alle relevante gegevens, maken we samen met u een advies en zoeken wij de best passende verzekering of hypotheek voor u uit.

  • Attentiv- A. Boskma bv.                                                 boskma.bv@attentiv.nl
  • Kleine Dijlakker 45                                                         www.solideverzekerd.nl
  • 8701 HX Bolsward                                                          AFM.nr. 12007639
  • tel: 0515 580402                                                              KvK nr. 1096325

Wij zijn maandag t/m vrijdag geopend van ’s morgens 9 uur tot 12.30 uur en van 13.00 uur tot 17 uur.

Wat mag u van ons verwachten?

Bij Attentiv  kunt u terecht  voor alle soorten verzekeringen, van auto tot uitvaart, zowel zakelijk als particulier. We kunnen uw verzekeringen bij verschillende maatschappijen onderbrengen, bv. bij de ASR verzekeringen, Aegon, de Amersfoortse, Klaverblad, NH1816, VCN, NN, Dela , Yarden of Ardanta.

Maar ook voor andere financiële zaken kunt u bij ons terecht! Spaarplannen zijn er voor studie tot pensioen. Wij geven advies over en verstrekken hypotheken, kredieten en persoonlijke leningen. We hebben de keuze uit wel 50 verschillende banken en geldverstrekkers, o.a. de  ING, ASR , Aegon, BLG, RegioBank, ABN-Amro, Florius en Woonfonds. Onze (hypotheek)adviseur  komt graag bij u langs op een voor u geschikt moment.

Binnen het adviesgebied Betaal en spaarrekeningen bemiddelen wij als zelfstandig adviseur uitsluitend in de producten van de RegioBank. Deze producten kenmerken zich door gunstige tarieven en heldere voorwaarden. Ons kantoor heeft verder geen enkele verplichting om zijn verzekeringen en financiële producten bij één of meer financiële instellingen onder te brengen.

Voordat u bij ons een product afsluit vertellen wij u wat de kosten zijn en overleggen wij met u hoe u dit aan ons betaalt. Wij werken zowel op uurbasis als op basis van provisie, maar net wat voor u in uw situatie het beste is. Wij werken ook met een servicecontract. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wij vragen van u dat u wijzigingen in uw persoonlijke situatie, die van invloed kunnen zijn op uw pakket van financiële diensten, aan ons door geeft. Denkt u hierbij aan een verhuizing, een andere baan, huwelijk of scheiding, geboorte of overlijden, arbeidsongeschiktheid of werkeloosheid. Maar ook een nieuw telefoonnummer of email-adres willen we graag weten, zodat we contact met u kunnen opnemen als het nodig is. Verder verwachten we van u dat u de gegevens in de correspondentie en documenten die u van ons ontvangt, nagaat op juistheid. Laat ons zo snel mogelijk weten dat iets niet klopt. Want een administratieve fout of misverstand over uw wensen kan grote consequenties hebben voor uw verzekeringsdekking.

Privacybeleid:

Onze privacy-verklaring vindt u hier.

Als u een klacht heeft:

Indien u onverhoopt een klacht heeft over onze dienstverlening, vragen wij u dit ons direct te laten weten. U kunt dit telefonisch doen of via onze website. Wij zullen onze uiterste best doen om uw klacht zo snel mogelijk te verhelpen. Mocht u van mening zijn dat wij niet adequaat op uw klacht hebben gereageerd, dan kunt u zich wenden tot:

Klachteninstituut Kifid, via www.kifid.nl , email: info@kifid.nl. Dit is een onafhankelijke stichting voor de financiële dienstverlening die uw klacht verder zal beoordelen. Ons aansluitnummer is: 300.004558

DVD/Dienstenwijzer

In ons dienstverleningsdocument (DVD) staat wie wij zijn, wat u van ons kunt verwachten en hoe u onze diensten betaald.

U kunt het dienstverleningsdocumenten hier bekijken.
Download Dienstverlenings document Hypotheek
Download Dienstverlenings document Vermogensopbouw
Download Dienstverlenings document Risico Verzekeringen

emblem

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Attentiv A. Boskma B.V. is een hypotheek- en verzekeringskantoor en daarnaast Zelfstandig Adviseur van Regiobank. U vindt ons in Bolsward en wij helpen u graag met al uw financiële vragen. En het klinkt misschien als een cliché, maar wij zijn pas tevreden als u dat bent.