Welkom op ons kantoor! Kom langs of maak een afspraak!
Meteen contact met een van onze adviseurs? Direct contact? Bel: (0515) 580402
_MG_9133

Wij hebben veel kennis van schadeverzekeringen.

Margreet, Trea, Jesca en Sylvia helpen u graag persoonlijk met al uw vragen over verzekeringen.

Verzekeringen

Verzekeringen

Een verzekering sluit je af voor het moment dat je hem nodig hebt. De rest van de tijd wil je graag een zo laag mogelijke premie en een fijne service als je een vraag hebt. Dat begrijpen we bij Attentiv-A. Boskma. Het kantoor is in 2002 opgericht door Age Boskma en Willy Lep om de service aan hun klanten te kunnen verbeteren.

Diverse verzekeraars

Bij Attentiv-A. Boskma kunt u alle soorten verzekeringen afsluiten. Schade- en levensverzekeringen, zowel particulier als zakelijk. Het regelen hiervan kan op de manier die u het prettigst vindt. Als het om één verzekering gaat kunt u het zelfs via de telefoon of via de e-mail regelen. Bij een heel pakket zullen we u vragen om even langs te komen en het te bespreken met een adviseur. Op deze manier kunnen we samen met u alle opties doorlopen zodat u het beste geholpen wordt.

Verzekeringskaarten

Om een overzicht te geven van wat er wel en niet vergoed wordt als u schade hebt, zijn er verzekeringskaarten ontwikkeld. Op deze kaarten staat een samenvatting van de polisvoorwaarden die u ontvangt wanneer u een verzekering afsluit. Ook kunnen de kaarten u helpen oriënteren op de verschillende mogelijkheden die er zijn, zodat u met gerichte vragen naar uw adviseur kunt. Informatie over premies staat niet op de verzekeringskaarten. De kaarten zijn uitsluitend informatief, u kunt aan de inhoud ervan dan ook geen rechten ontlenen.

Hiernaast treft u de links naar de verzekeringskaarten aan. U gaat op het logo van de verzekeraar staan en klikt hierop. Vervolgens kunt u per verzekeraar de verzekeringskaarten selecteren.
Wilt u liever de verzekeringskaarten op papier ontvangen?
Neemt u dan contact op met ons kantoor via het contactformulier op de website. U kunt ook een email sturen naar boskma.bv@attentiv.nl of telefonisch contact opnemen via 0515-580402.

Service staat bij ons centraal

Bij ons heeft u een adviseur als vast aanspreekpunt, waarmee u alles kunt bespreken. Wij maken ook geen gebruik van 0900-nummers. U heeft gewoon een directe lijn naar ons kantoor.

Verzekeringskaarten per aanbieder

emblem

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Attentiv A. Boskma B.V. is een hypotheek- en verzekeringskantoor en daarnaast Zelfstandig Adviseur van Regiobank. U vindt ons in Bolsward en wij helpen u graag met al uw financiële vragen. En het klinkt misschien als een cliché, maar wij zijn pas tevreden als u dat bent.