In de periode 15 juli tot en met 25 augustus is RegioBank Bolsward ZA gesloten op maandag en op vrijdagmiddag. Dit ivm de vakantieperiode. Ons verzekeringskantoor is dan uiteraard wel geopend! Fijne vakantie iedereen! In de periode 15 juli tot en met 25 augustus is RegioBank Bolsward ZA gesloten op maandag en op vrijdagmiddag. Dit ivm de vakantieperiode. Ons verzekeringskantoor is dan uiteraard wel geopend! Fijne vakantie iedereen!
margreet-de-lange

Schade melden? Dat kan bij Margreet!

Op deze pagina vindt u allerlei schadeformulieren. Mocht u echter alsnog een vraag hebben m.b.t. uw schade? Neem dan contact op met Margreet!

Schadeafhandeling

Schade melden

Onderstaand vindt u downloads van alle relevante formulieren. Dit zijn zowel schade, verzekering, begrotings als wijzigingsformulieren. Mocht het onduidelijk zijn welk formulier u in moet vullen neem dan gerust contact met ons op!

Schadeformulieren

Online schadeformulier
Schadeformulier algemeen
Europees autoschade formulier
SAF Europeesche recreatieverzekering
SAF reis & annuleringsverzekering ASR
SAF annuleringsverzekering Noordhollandsche van 1816
SAF reisverzekering Noordhollandsche van 1816
Getuigenverklaring
Werkwijze Schadegarant

 

 

emblem

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Attentiv A. Boskma B.V. is een hypotheek- en verzekeringskantoor en daarnaast Zelfstandig Adviseur van Regiobank. U vindt ons in Bolsward en wij helpen u graag met al uw financiële vragen. En het klinkt misschien als een cliché, maar wij zijn pas tevreden als u dat bent.