Welkom op ons kantoor! Kom langs of maak een afspraak!
Meteen contact met een van onze adviseurs? Direct contact? Bel: (0515) 580402
_MG_2574 2

Maak kennis met ons hypotheekteam, Sjoukje, Sander, Semko en Harmen.

Sjoukje, Harmen en Sander zijn onze hypotheekadviseurs. Semko is ondersteuner van onze hypotheekadviseurs. Zij helpen u graag persoonlijk met al uw vragen over uw hypotheek en de voortgang van het hypotheekproces.

Hypotheken

Hypotheken

Een huis is waarschijnlijk de grootste en belangrijkste aankoop die u in uw leven doet. Deze aankoop gaat bijna altijd gepaard met een hypotheek. Dit is een complex product waarbij een passend advies en goede begeleiding onmisbaar is. Dit maakt het hele proces voor u een stuk overzichtelijker.

Attentiv A. Boskma is Erkend Hypotheekadviseur en staat al jaren bekend om zijn degelijke dienstverlening en uitstekende nazorg. Samen met u bepalen wij in een eerste adviesgesprek wat uw wensen zijn en wat wij voor u kunnen betekenen. U weet dan waar u aan toe bent en u kunt dan met een gerust hart het hypotheektraject ingaan.

Op onze site hebben wij een hypotheekcheck, uw hypotheek onder de loep. Dit is een lijst met gerichte vragen die u kunt invullen zodat wij een idee krijgen van uw financiële situatie. Op deze manier kunnen wij u op basis van uw gegevens een passend advies geven.
Wij zijn telefonisch te bereiken op 0515 – 58 04 02 en via de mail op boskma.bv@attentiv.nl of u kunt langs komen op ons kantoor. U wordt altijd te woord gestaan en mocht een adviseur op dat moment even geen tijd hebben voor een gesprek, dan wordt er een afspraak gemaakt. Uiteraard kunnen wij ook bij u thuis langskomen voor een gesprek. Voor u is een eerste gesprek altijd kosteloos.

Een woning kopen als investering?
Koopt u een woning om deze te verhuren, dan kunt u bij ons terecht voor een “woningverhuurhypotheek” van Woonfonds. In het filmpje wordt dit verder uitgelegd, maar u kunt ook contact opnemen met Harmen de Vries (0515 580402) of mailen naar boskma.bv@attentiv.nl

emblem

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Attentiv A. Boskma B.V. is een hypotheek- en verzekeringskantoor en daarnaast Zelfstandig Adviseur van Regiobank. U vindt ons in Bolsward en wij helpen u graag met al uw financiële vragen. En het klinkt misschien als een cliché, maar wij zijn pas tevreden als u dat bent.