Meteen contact met een van onze adviseurs? Direct contact? Bel: (0515) 580402
semko-posthuma

Maak kennis met Semko, onze hypotheekspecialist

Semko is ondersteuner van onze hypotheekadviseurs. Hij helpt u graag persoonlijk met al uw vragen over de voortgang van het hypotheekproces.

Hypotheken

Hypotheken

Een huis is waarschijnlijk de grootste en belangrijkste aankoop u in uw leven doet. Deze aankoop gaat bijna altijd gepaard met een hypotheek. Dit is een complex product waarbij een passend advies en goede begeleiding onmisbaar is. Dit maakt het hele proces voor u een stuk rustgevender.

Attentiv A. Boskma is Erkend Hypotheekadviseur en staat al jaren bekend om zijn degelijke dienstverlening en uitstekende nazorg. Samen met u kijken wij in een eerste adviesgesprek naar wat uw wensen zijn en wat wij voor u kunnen betekenen. Zodat u weet waar u aan toe bent en met een gerust hart het hypotheektraject ingaat.

Op onze site hebben wij een hypotheekcheck. Dit is een lijst met gerichte vragen die u kunt invullen zodat wij een idee krijgen van uw financiële situatie. Op deze manier kunnen wij u op basis van deze gegevens een passend advies geven. Zo kunnen we bij het eerste gesprek u zoveel mogelijk informatie geven.

Verder zijn wij telefonisch te bereiken op 0515 – 58 04 02 en via de mail op boskma.bv@attentiv.nl. U kunt ook langs komen op ons kantoor tijdens kantooruren. U wordt altijd te woord gestaan en mocht een adviseur op dat moment even geen tijd hebben voor een gesprek. Dan wordt er een afspraak gemaakt en geven wij aan wat wij nodig hebben om u een optimaal advies te geven.

Uiteraard kunnen wij ook bij u thuis langskomen voor een gesprek. Voor u is een eerste gesprek altijd kosteloos.

Een woning kopen als investering?
Wilt u een woning kopen als investering? Dit was vaak moeilijk te financieren. Koopt u een woning om deze te verhuren, dan kunt u bij ons terecht voor een “woningverhuurhypotheek” van Woonfonds. In het filmpje hiernaast wordt dit verder uitgelegd, maar u kunt ook contact opnemen met Harmen de Vries (0515 580402) of mailen naar boskma.bv@attentiv.nl

emblem

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Attentiv A. Boskma B.V. is een hypotheek- en verzekeringskantoor en daarnaast Zelfstandig Adviseur van Regiobank. U vindt ons in Bolsward en wij helpen u graag met al uw financiële vragen. En het klinkt misschien als een cliché, maar wij zijn pas tevreden als u dat bent.