Meteen contact met een van onze adviseurs? Direct contact? Bel: (0515) 580402
margreet-de-lange

Klaar voor de toekomst met een aanvullend pensioen

Margreet is al jaren specialist op het gebied van aanvullende pensioenen en helpt u graag persoonlijk verder met al uw vragen.

Aanvullend pensioen

Aanvullend pensioen

Veel mensen dromen er van. Stoppen met hun werk en alleen maar doen waar ze zelf zin in hebben. Dit is wat veel mensen voor zich zien als ze denken aan hun pensioen. Daarom is het altijd een fijn gevoel om te weten dat uw pensioen goed geregeld is. Zodat u op het moment dat u stopt met werken ook daadwerkelijk kunt doen waar u zelf zin in heeft. Hier zijn meerdere mogelijkheden voor.

Als ondernemer moet u zelf uw pensioen regelen. Soms is dit via een verplicht pensioenfonds, maar vaker gebeurt dit via een oudedagsreserve in de belastingaangifte (FOR). Het gebeurt regelmatig dat dit blijft bij een boekhoudkundige handeling en dat het bedrag niet wordt gestort op een Lijfrente rekening. Wordt dit niet gestort dan blijft het geld in de zaak, met het risico dat er op het eind van de rit geen geld beschikbaar is. Beter is het dan ook om dit bedrag ook daadwerkelijk te storten op een lijfrenterekening.

Een daarvan is de RegioBank Lijfrente Opbouwrekening. Dit is een geblokkeerde spaarrekening met een aantrekkelijke variabele rentevergoeding. U kunt ook vanaf deze rekening geld storten in één of meerdere deposito’s.

Komt de pensioengerechtigde leeftijd in zicht dan kunnen we ook voor u de lijfrente uitkeerrekening verzorgen. Ook een lijfrentekapitaal, opgebouwd bij een andere bank of verzekeraar, mag je overdragen naar deze rekening. Wij bespreken met u de wensen en mogelijkheden die er zijn om de lijfrente tot uitkering te laten komen.

Verzekeringskaarten

Om een overzicht te geven van wat er wel en niet vergoed wordt als u schade hebt, zijn er verzekeringskaarten ontwikkeld. Op deze kaarten staat een samenvatting van de polisvoorwaarden die u ontvangt wanneer u een verzekering afsluit. Ook kunnen de kaarten u helpen oriënteren op de verschillende mogelijkheden die er zijn, zodat u met gerichte vragen naar uw adviseur kunt. Informatie over premies staat niet op de verzekeringskaarten. De kaarten zijn uitsluitend informatief, u kunt aan de inhoud ervan dan ook geen rechten ontlenen.

Hiernaast treft u de links naar de verzekeringskaarten aan. U gaat op het logo van de verzekeraar staan en klikt hierop. Vervolgens kunt u per verzekeraar de verzekeringskaarten selecteren per verzekering of op hoofdgroep (bijv. schade-, levens- of inkomensverzekeringen), waarna u kunt kiezen voor de categorie verzekeringen en de naam van uw verzekeringsproduct.

Mocht u liever de verzekeringskaarten van uw adviseur willen ontvangen?
Neemt u dan contact op met ons kantoor via het contactformulier op de website. U kunt ook een email sturen naar boskma.bv@attentiv.nl of telefonisch contact opnemen via 0515-580402.

Verzekeringskaarten per aanbieder

emblem

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Attentiv A. Boskma B.V. is een hypotheek- en verzekeringskantoor en daarnaast Zelfstandig Adviseur van Regiobank. U vindt ons in Bolsward en wij helpen u graag met al uw financiële vragen. En het klinkt misschien als een cliché, maar wij zijn pas tevreden als u dat bent.