Welkom op ons kantoor! Kom langs of maak een afspraak!
Meteen contact met een van onze adviseurs? Direct contact? Bel: (0515) 580402
_MG_9123

Klaar voor de toekomst met een aanvullend pensioen

Margreet is al jaren specialist op het gebied van aanvullende pensioenen en helpt u graag persoonlijk verder met al uw vragen.

Aanvullend pensioen

Aanvullend pensioen

Stoppen met werken en alleen maar doen waar je zin in hebt. Dit is wat veel mensen voor zich zien als ze denken aan hun pensioen. Daarom is het altijd een fijn gevoel om te weten dat uw pensioen goed geregeld is. Zodat u op het moment dat u stopt met werken dit ook daadwerkelijk kunt doen. Hier zijn meerdere mogelijkheden voor.

Een daarvan is de RegioBank Lijfrente Opbouwrekening. Dit is een geblokkeerde spaarrekening met een aantrekkelijke variabele rentevergoeding. U kunt ook vanaf deze rekening geld storten in één of meerdere deposito’s.

Komt de pensioengerechtigde leeftijd in zicht dan kunnen we ook voor u de lijfrente uitkeerrekening verzorgen. Ook een lijfrentekapitaal, opgebouwd bij een andere bank of verzekeraar, mag je overdragen naar deze rekening. Wij bespreken met u de wensen en mogelijkheden die er zijn om de lijfrente tot uitkering te laten komen.

Verzekeringskaarten

Hiernaast treft u de links naar de verzekeringskaarten aan. U gaat op het logo van de verzekeraar staan en klikt hierop. Vervolgens kunt u per verzekeraar de verzekeringskaarten selecteren per verzekering of op hoofdgroep (bijv. schade-, levens- of inkomensverzekeringen), waarna u kunt kiezen voor de categorie verzekeringen en de naam van uw verzekeringsproduct.

Wilt u liever de verzekeringskaarten op papier ontvangen?
Neemt u dan contact op met ons kantoor via het contactformulier op de website. U kunt ook een email sturen naar boskma.bv@attentiv.nl of telefonisch contact opnemen via 0515-580402.

Verzekeringskaarten per aanbieder

emblem

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Attentiv A. Boskma B.V. is een hypotheek- en verzekeringskantoor en daarnaast Zelfstandig Adviseur van Regiobank. U vindt ons in Bolsward en wij helpen u graag met al uw financiële vragen. En het klinkt misschien als een cliché, maar wij zijn pas tevreden als u dat bent.