Welkom op ons kantoor! Kom langs of maak een afspraak!
Meteen contact met een van onze adviseurs? Direct contact? Bel: (0515) 580402

Nieuwsbrief Oktober 2023

Super leuk! Harmen en Willy staan in het magazine van Ondernemend Friesland. ga via deze link naar het artikel: https://lnkd.in/e6sM-ayt

Is het lang gelden dat jouw schadeverzekeringen zijn gecontroleerd? Laat het ons dan weten, dan kijken wij of je nog goed verzekerd bent!
Neem contact met ons op!

Vertraging op het verhogen van de daglimiet
Heb je de daglimiet van de app, browsercode of digipas verhoogd? Dan duurt het 4 uur voor je de extra bestedingsruimte kunt gebruiken. Zo geeft RegioBank oplichters minder kans en kunnen zij bankieren voor je veilig houden.
Wil je dus een groot bedrag over kunnen maken? Regel de limietverhoging dan op tijd!
De vertraging geldt voor:
De verhoging van de daglimiet van de RegioBank app, browsercode en digipas.
Voor zowel een tijdelijke als permanente verhoging.

Sparen of hypotheek afbetalen?
Het perfecte plaatje is géén hypotheekschuld meer, maar de keuze voor niet alles aflossen én geld achter de hand houden is ook zeker geen slecht idee.
Veel woningbezitters houden ook in de toekomst een hypotheek op hun woning. Dit komt bijvoorbeeld door een aflossingsvrije hypotheek. Is het een goed idee om de restschuld af te lossen? Eén en ander is sterk afhankelijk van de persoonlijke situatie. Laat je hierover goed informeren. We helpen je graag.
Is spaargeld dan beter?
Soms wel. Je hebt bijvoorbeeld een aflossingsvrije hypotheek van € 25.000,00. Je kunt er ook voor kiezen om spaargeld niet te gebruiken voor het aflossen. Het is namelijk ook wel handig om geld achter de hand te hebben voor onvoorziene (financiële) gebeurtenissen.
Is de hypotheek in de afgelopen periode (2020/2021) opnieuw afgesloten tegen een historisch lage hypotheekrente dan is het misschien met de stijgende spaarrente wel lucratiever het spaargeld op de spaarrekening te houden in plaats van te gebruiken als aflossing op de hypotheek.
Je hypotheeklasten moet je ook in de toekomst kunnen betalen
Niet aflossen is alleen maar raadzaam als de lasten ook in de toekomst betaalbaar blijven. Het toekomstig pensioeninkomen kan hier een rol spelen maar ook de wettelijke termijn van 30 jaar aftrek kan invloed hebben op de betaalbaarheid.
Is geld sparen of aflossen de beste keuze voor jou? We helpen je graag!

emblem

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Attentiv A. Boskma B.V. is een hypotheek- en verzekeringskantoor en daarnaast Zelfstandig Adviseur van Regiobank. U vindt ons in Bolsward en wij helpen u graag met al uw financiële vragen. En het klinkt misschien als een cliché, maar wij zijn pas tevreden als u dat bent.