Welkom op ons kantoor! Kom langs of maak een afspraak!
Meteen contact met een van onze adviseurs? Direct contact? Bel: (0515) 580402

Nieuwsbrief Oktober 2021

Per januari 2022 kentekenplicht op (land)bouwvoertuigen
Als eigenaar van een (land)bouwvoertuig ben je vanaf januari 2022 verplicht het voertuig te registeren bij het RDW. Mits dit voertuig op de openbare weg rijdt. Wij wijzen u er graag op dat u tot januari 2022 het voertuig online kun registreren zonder keuring. Doet u dit niet, dan riskeert u een boete, omdat u dan onverzekerd op de openbare weg rijdt.
Heeft u uw (land)bouwvoertuig via ons verzekerd? Vergeet dan niet de meldcode en het kenteken aan ons door te geven. Deze gegevens staan wel al in het kentekenregister, maar dienen door de verzekeraar ook in het WAM-register gezet te worden.
Meer informatie over de kentekenplicht? Klik hier.

Vanuit de RegioBank hebben Jesca en Sylvia op 4 oktober jl. les gegeven aan kinderen van groep 8. De zogenoemde “EuroWijs”. Jesca en Sylvia hebben door middel van een super leuk lesprogramma veel verteld over onder andere de Euro. Volgend jaar gaan zij weer langs een basisschool om leerlingen euro-wijs te maken!
Vandaag, 29 oktober 2021, was de laatste dag van KinderSpaarWeken. Vele kinderen hebben hun gespaarde geld geteld en bij laten schrijven op de rekening. Heb jij nog spaargeld en ben je deze tijdens de KinderSpaarWeken vergeten te storten? Niet getreurd, volgend jaar komen de KinderSpaarWeken weer! Wil je niet zolang wachten? Geen probleem! Bij ons mag je het gehele jaar door jouw (spaar)geld storten.

Bolletongersdei
Ieder jaar, op de eerste donderdag van de maand oktober, viert Bolsward de Bolletongersdei (stierendonderdag). Vroeger was dit om goederen voor de winter in te slaan. De boeren en burgers kwamen destijds naar de stad om hun inkomen te doen. Nu is er o.a. een grote (jaar)markt waar allerlei verschillende soorten marktkraampjes het gehele centrum bekleden. Dit jaar stonden wij er ook om informatie over ons kantoor te verstrekken en een raad en win spel te spelen. Bezoekers mochten raden welk geldbedrag er in de pot zat. De uitslag van deze winactie wordt binnenkort via onze Facebookpagina bekend gemaakt! Tevens ontvangen degene die hebben meegedaan aan deze winactie persoonlijk een mailtje van ons!

Wij zijn benieuwd naar uw mening!
Inmiddels hebben wij vele nieuwsbrieven mogen maken en verstuurd. Wij kunnen ons voorstellen dat er onderwerpen zijn die nog niet aan bod zijn geweest, maar die u wel graag in de nieuwsbrief voorbij ziet komen. Mist u iets aan de nieuwsbrief? Laat het ons weten middels een reactie via onderstaande knop.
Klik hier om een reactie achter te laten

emblem

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Attentiv A. Boskma B.V. is een hypotheek- en verzekeringskantoor en daarnaast Zelfstandig Adviseur van Regiobank. U vindt ons in Bolsward en wij helpen u graag met al uw financiële vragen. En het klinkt misschien als een cliché, maar wij zijn pas tevreden als u dat bent.