Welkom op ons kantoor! Kom langs of maak een afspraak!
Meteen contact met een van onze adviseurs? Direct contact? Bel: (0515) 580402

Nieuwsbrief November 2023

Ik wil graag mijn schadeverzekeringen gecontroleerd hebben:
mail deze vraag en uw contact gegevens naar ons!

Hypotheek 2024: wat verandert er?
De spelregels voor hypotheken veranderen in 2024 behoorlijk. Dat kan relevant zijn als je een huis wilt kopen of al een hypotheek hebt. De belangrijkste wijzigingen hebben we voor je op een rij gezet. Vraag erna via de mail.

NIEUWBOUW
Bolsward Oost, wijk van de toekomst
Gemeente Súdwest-Fryslân heeft 14,5 hectare grond aangekocht in Bolsward Oost. Doel is om hier (uiteindelijk) 200 woningen te bouwen; een mix van koop- en huurwoningen voor verschillende doelgroepen. Duurzaamheid en een fijn leefklimaat staan voorop in de nieuw te realiseren wijk (Bolward.nl, 2023).
Denk jij erover na om hier te gaan wonen? Ben je nieuwsgierig wat je eventueel kunt lenen? Klop eens bij ons aan voor een kosteloos adviesgesprek.
Met deze informatie ga jij goed voorbereid de woningmarkt op!
Laat je vraag en je telefoonnummer achter per mail. Dan bellen wij je voor het maken van de eerste vrijblijvende afspraak.

RegioBank laat buurtwensen in vervulling gaan
Wat wens jij voor de buurt? Laat het via mail aan ons weten.

emblem

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Attentiv A. Boskma B.V. is een hypotheek- en verzekeringskantoor en daarnaast Zelfstandig Adviseur van Regiobank. U vindt ons in Bolsward en wij helpen u graag met al uw financiële vragen. En het klinkt misschien als een cliché, maar wij zijn pas tevreden als u dat bent.