Welkom op ons kantoor! Kom langs of maak een afspraak!
Meteen contact met een van onze adviseurs? Direct contact? Bel: (0515) 580402

Nieuwsbrief November 2021

Conservatrix
Vanaf 1 december 2021 zal bij een verzekerd voorval (expiratie of overlijden) het tussentijdse uitkeringspercentage worden verhoogd van 70% naar 80%. Ook in geval van een bestaande periodieke uitkering, zal vanaf 1 december 2021 het uitkeringspercentage worden verhoogd naar 80%. Voor verzekerde voorvallen die zich voor 1 december 2021 hebben voorgedaan en waarop reeds een tussentijdse uitkering van 70% is gedaan, zal een aanvullende uitkering van 10% worden gedaan.
Als gevolg van de positieve ontwikkelingen ten aanzien van de verzekeringsportefeuille van Conservatrix in de eerste drie kwartalen van 2021, hebben curatoren nader onderzocht of het tussentijdse uitkeringspercentage kan worden verhoogd. Dat blijkt het geval te zijn waardoor de rechters-commissarissen op verzoek van curatoren toestemming hebben verleend om het tussentijdse uitkeringspercentage van 70% te verhogen naar 80%. Alle verzekeringnemers zullen in de komende week een brief ontvangen waarin wordt uitgelegd welke gevolgen de verhoging van het tussentijds uitkeringspercentage voor hen zal hebben.
De verhoging van het tussentijdse uitkeringspercentage zal administratief worden verwerkt zodat verzekeringsnemers van Conservatrix niets hoeven te doen. Ook de correcties op reeds uitgekeerde bedragen zullen administratief worden verwerkt, waarna de desbetreffende verzekeringnemers hierover geïnformeerd zullen worden.

Maak gebruik van uw overwaarde!
Heeft u een eigen woning? Wellicht heeft u overwaarde waarmee u uw dromen kunt verwezenlijken. Een overwaarde die bijvoorbeeld gebruikt kan worden voor:
Een verhuizing, verbouwing of verduurzaming;
Het helpen bij aankoop van een woning voor uw kinderen;
Het inkopen van zorg;
Het realiseren van andere dromen.
Of juist gebruiken voor langdurige zekerheid en rust met betrekking tot uw (huidige) hypotheek.
Ga met één van onze hypotheekadviseurs in gesprek om uw mogelijkheden in kaart te brengen. Maak gemakkelijk een afspraak en bel ons via 0515-580402.

Premieverlaging op de Inboedelverzekering en de motorrijtuigenverzekering!
Nh1816 Verzekeringen verlaagt de premie van een groot aantal verzekeringen ⬇️ Bijvoorbeeld voor alle casco dekkingen op de Autoverzekering. Ook betaal je minder premie voor onder meer de Inboedelverzekering en Ongevallenverzekering 👍 Alle details en veelgestelde vragen vind je op Nh1816.nl: https://bit.ly/3DgLgEk

Heeft u al (schade)verzekeringen via ons, maar zijn deze een lange tijd niet gecontroleerd op actualiteit? Of heeft u nog geen (schade)verzekeringen via ons, maar bent u benieuwd naar wat wij op dit gebied kunnen? Neem gerust contact met ons op.

LET OP! Valse mail in omloop.
Heeft u een mail gekregen waarin het RDW vraagt € 0,50 via bijgevoegde link te betalen omdat uw betaalgegevens nog niet bekend zijn? (Lees hieronder een voorbeeld van deze mail.)
Negeer en verwijder deze mail!

Trots! Op Advieskeuze.nl hebben wij weer mooie reviews mogen ontvangen!
“Het kantoor van de regiobank aan de Kleine Dijlakker is in één woord ‘geweldig ‘.Alle medewerkers zijn heel klantvriendelijk en Harmen heeft alles weer perfect geregeld. Dus alle lof voor dit kantoor.”

“Al eerder met Sjoukje een hypotheek afgesloten en ook ditmaal weer prima en vertrouwd gesprek gehad voor een nieuwe hypotheek. Duidelijk uitgelegd. Zeer behulpzaam.”

“Wat zijn wij ontzettend goed geholpen door Harmen. We zijn bij verschillende financieel adviseurs geweest en nergens hadden wij het gevoel ‘dit is fijn’. Bij Harmen hadden we bij alleen het telefoon gesprek al een goed gevoel. Er werd gedacht in oplossingen en mogelijkheden. Alles werd vlot geregeld en er was fijn contact met Harmen! Echt een aanrader!”

emblem

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Attentiv A. Boskma B.V. is een hypotheek- en verzekeringskantoor en daarnaast Zelfstandig Adviseur van Regiobank. U vindt ons in Bolsward en wij helpen u graag met al uw financiële vragen. En het klinkt misschien als een cliché, maar wij zijn pas tevreden als u dat bent.