Welkom op ons kantoor! Kom langs of maak een afspraak!
Meteen contact met een van onze adviseurs? Direct contact? Bel: (0515) 580402

Nieuwsbrief Mei 2023

Aanrijding met een dier, wat nu?
In deze tijd van het jaar komen er steeds meer autoschades binnen door loslopende dieren.
Heb je voor je auto alleen een WA-verzekering? Dan draai je zelf op voor de schade. Komt de schade door een huisdier, dan kun je de kosten misschien verhalen op de eigenaar. Zeker als er iets is gebeurd op een plek waar bijvoorbeeld een hond niet mag loslopen. Zoek je zelf het gevaar op, dan is de eigenaar niet aansprakelijk. Bijvoorbeeld als je je auto parkeert in een wei met een stier erin.
Botsing of ongeval ‘wilde’ dieren:
Schades door vogels en loslopende dieren zoals een steenmarter, hert of wild zwijn komen het meest voor in Nederland. Een botsing met een dier wordt gedekt door de beperkt cascoverzekering en volledig cascoverzekering. Zo’n schade heeft meestal géén gevolgen voor je bonus-malusladder. Je moet wel kunnen aantonen dat je het loslopende dier hebt geraakt.
Gevolgschade wordt niet altijd gedekt:
Let op: heb je gevolgschade? Dan is dat niet altijd gedekt. Bijvoorbeeld als je door de aanrijding met een dier van de weg raakt en tegen een boom rijdt. Het kan ook gevolgen hebben voor de premie. Neem contact met ons op voor meer informatie!

bron:consumentenbond

Doe de DuurzaamheidScan en ontdek hoe duurzaam jouw huis is!
Duurzamer wonen stond bij veel mensen al hoog op de agenda en is door de energiecrisis alleen maar belangrijker geworden. Want hoewel de prijs van gas en elektriciteit gelukkig weer iets is gedaald, betalen we nog steeds veel meer dan anderhalf jaar geleden.
Reden genoeg dus om je huis (verder) te verduurzamen. Maar waar begin je mee? Om dat helder te krijgen, hebben we de DuurzaamheidScan ontwikkeld. Vul ‘m anoniem in en binnen een paar minuten weet je meer.
Klik op onderstaande button en ontdek hoe duurzaam jouw huis is!
bron: Levenwonen.nl

Wilt u ook overstappen naar RegioBank? Dit kan eenvoudig met behulp van de gratis overstapservice! Zo stapt u zonder zorgen over, want uw betalingen lopen gewoon door van en naar uw nieuwe rekening. En wist u dat onze betaalrekening als beste gewaardeerd is door de Consumentenbond?
Dit regelt de overstapservice voor u:
Uw incasso’s en inkomende overboekingen worden dertien maanden lang automatisch doorgestuurd naar uw nieuwe rekening.
Nederlandse bedrijven die automatisch bij u afschrijven, krijgen uw rekeningnummer bij RegioBank te zien.
Drie maanden voor de Overstapservice stopt, krijgt u een bericht. U kunt dan controleren of alle organisaties waar u geld van ontvangt, nu uw RegioBank betaalrekening gebruiken.
Particulieren die geld overboeken naar uw oude rekeningnummer, krijgen automatisch uw nieuwe rekeningnummer te zien.

emblem

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Attentiv A. Boskma B.V. is een hypotheek- en verzekeringskantoor en daarnaast Zelfstandig Adviseur van Regiobank. U vindt ons in Bolsward en wij helpen u graag met al uw financiële vragen. En het klinkt misschien als een cliché, maar wij zijn pas tevreden als u dat bent.