Welkom op ons kantoor! Kom langs of maak een afspraak!
Meteen contact met een van onze adviseurs? Direct contact? Bel: (0515) 580402

Nieuwsbrief maart 2021

Mogen wij ons even voorstellen?
Wij, Esther Jellema (links op de foto) en Sylvia Haringa (rechts op de foto) zijn de nieuwe medewerkers van Attentiv A. Boskma B.V. en stellen ons graag voor.
Esther Jellema: “Mijn naam is Esther Jellema, 47 jaar. Alleenstaande moeder met 2 tieners en woonachtig in het mooie IJlst.
Vanaf mijn 18e jaar ben ik werkzaam in de financiële branche. Destijds begonnen bij de Friesland bank in Joure. Nu vanaf 15 maart dus werkzaam hier in Bolsward.
Bij Attentiv Boskma B.V. zal ik me bezig houden met de hypotheken afhandeling.
Ik ben elke ochtend aanwezig en dinsdag en donderdag ben ik er de hele dag.
Als u vragen heeft op het gebied van hypotheken, dan help ik u daar graag mee!
Sylvia Haringa: “ Mijn naam is Sylvia Haringa, 27 jaar en geboren en getogen in Bolsward. Misschien hadden jullie het al gezien op onze Facebookgroep, maar bij deze nog via de nieuwsbrief. Sinds 1 maart ben ik werkzaam bij Attentiv A. Boskma. Na een aantal jaar in de toerismesector gewerkt te hebben, ben ik gaan werken in de financiële dienstverlening. Eerst bij SNS en dus nu bij Attentiv A. Boskma B.V.! Bij Attentiv zal ik mij bezighouden met RegioBank en particuliere schadeverzekeringen. Zo kunt u o.a. bij mij terecht voor vragen en het afsluiten van betaalrekeningen, spaarrekeningen en particuliere schadeverzekeringen. Ik ben elke week aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag en om de week op dinsdag. Ik kijk er naar uit om u te mogen ontmoeten en te helpen met uw financiële zaken!”

Een voordeligere premie voor uw overlijdensrisicoverzekering?
Als u komt te overlijden, kan dit financiële gevolgen hebben voor uw nabestaanden. Met een overlijdensrisicoverzekering kunnen deze gevolgen worden voorkomen.
Vele overlijdensrisicoverzekeringen zijn jaren geleden afgesloten. Inmiddels kan de premie zijn gedaald. Heeft u een overlijdensrisicoverzekering en bent u benieuwd of u in aanmerking komt voor een voordeligere premie? Wij kijken er graag voor u naar.
Ook voor de gestopte rokers met een overlijdensrisicoverzekering is het interessant om uw overlijdensrisicoverzekering door ons te laten nakijken op premie en voorwaarden. Omdat een groot aantal verzekeraars premiekortingen biedt aan mensen die langer dan een jaar gestopt zijn met roken. Mensen die rookten tijdens het afsluiten betalen namelijk een hogere premie dan mensen die niet rookten. De reden hiervoor is een verhoogde kans op vroegtijdig overlijden of longkanker.
Heeft u een overlijdensrisicoverzekering afgesloten toen u rookte en bent u inmiddels gestopt met roken? Misschien komt u dan in aanmerking voor een voordeligere premie. Klik hier voor het maken van een afspraak.

Curatoren Conservatrix over portefeuilleoverdracht
Vanaf aankomende maand verwachten de curatoren van Conservatrix een partij te vinden
om de verzekeringen van gedupeerde klanten onder te brengen. Aperghis, het Amsterdamse advieskantoor, helpt hierin mee. De curatoren schrijven in hun tweede faillissementverslag dat er een snelle overname verwacht wordt.
In een eerder faillissementverslag gaven de curatoren aan dat ze denken aan een voorlopige uitkering van 70% van het verzekerde bedrag aan de circa 45.000 gedupeerde polishouders. Dit is volgens hen het best mogelijk als ze de portefeuille bij een andere verzekeraar onderbrengen. Zodra de overdracht heeft plaatsgevonden kunnen de klanten met een polis nog steeds een korting op hun aanspraken van 10 tot 30% verwachten. (Bron: amAcadamy, 2021)

Heeft u al een aanvullende elektronicadekking van NH1816?
Tegenwoordig heeft bijna iedereen meerdere kleine elektronische apparaten zoals laptops, smartphones of tablets. Op de inboedelverzekering bij NH1816 zijn deze apparaten binnenshuis verzekerd. Er is bij schade aan één van deze zaken wel een eigen risico van € 150,- .
Dit betekent dat als er buiten uw huis schade ontstaat aan één van deze goederen deze schade niet gedekt is. Hier heeft de NH1816 een aanvullende dekking voor namelijk ‘de aanvullende elektronicadekking”. De schade aan de mobiele telefoon of laptop is dan ook buiten de woning verzekerd. Het eigen risico bedraagt dan € 75,- .
Wat te doen als er schade is
Als er schade is dan kunt u deze melden via www.solideverzekerd.nl. Deze schade komt dan terecht bij SmartPhort. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de reparatie van mobiele elektronica en televisietoestellen. Het beschadigde apparaat kan worden opgehaald bij uw woonadres en de status van de reparatie kan gevolgd worden.
Het voordeel van herstel door SmartPhort is:
• Een halvering van het eigen risico van € 150,- naar € 75,- Is er aanvullende elektronicadekking? Dan vervalt het eigen risico helemaal!
• Is het toestel niet meer te herstellen dan biedt SmartPhort u de keuze om het toestel te ruilen tegen een gereduceerd tarief. Dit is zonder accessoires en met een beperkte garantie.

emblem

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Attentiv A. Boskma B.V. is een hypotheek- en verzekeringskantoor en daarnaast Zelfstandig Adviseur van Regiobank. U vindt ons in Bolsward en wij helpen u graag met al uw financiële vragen. En het klinkt misschien als een cliché, maar wij zijn pas tevreden als u dat bent.