Welkom op ons kantoor! Kom langs of maak een afspraak!
Meteen contact met een van onze adviseurs? Direct contact? Bel: (0515) 580402

Nieuwsbrief Maart 2020

Beste klant,

Deze nieuwsbrief is iets later dan u van ons gewend bent. Graag willen we met u een aantal praktische zaken delen.

Heeft u te maken met verlies van werk en inkomen en denkt u in de problemen te komen met de betaling van hypotheek of verzekeringen kom dan in actie!

In verband met de RIVM richtlijnen kunnen wij in ieder geval tot 28 april a.s. u niet ontvangen aan de Kleine Dijlakker 45 te Bolsward. We vinden dit erg vervelend, maar uw gezondheid en die van ons staat voorop!

We proberen onze dienstverlening wel op het gebruikelijke niveau te houden, maar de invulling daarvan zal de komende tijd afwijken. Voor vragen zijn wij dagelijks tijdens kantooruren bereikbaar via het bekende telefoonnummer. Daarnaast kunt u ons de gehele week bereiken via boskma.bv@attentiv.nl

Vanuit RegioBank geven we u graag tips voor veilig bankieren tijdens deze crisis.

We willen u nogmaals bedanken voor uw begrip en voor nu: let een beetje op elkaar en we blijven voor u klaarstaan!

Team Attentiv A Boskma bv
Zelfstandig Adviseur van RegioBank

Komt u in de problemen met de betaling van hypotheek of verzekeringen door het Corona virus?

Wacht niet en geef dit op tijd aan. Verzekeringsmaatschappijen en geldverstrekkers kunnen u hiermee helpen.

Voor vragen over hypotheekbetalingen kunt u contact opnemen met uw geldverstrekker om samen naar de mogelijkheden te kijken.

Kunt u uw verzekeringen niet op tijd betalen, neem dan contact met ons op.

Het Verbond voor Verzekeraars heeft ook een speciale pagina over de impact van de Corona crisis op verschillende verzekeringen:

https://www.verzekeraars.nl/verzekeringsthemas/nieuwe-risicos/coronavirus

REGIOBANK NIEUWS
Een aantal praktische tips
• Criminelen misbruiken de berichtgeving rondom het Corona virus om geld te stelen. Wees extra alert bij e-mails met “Corona” of “COVID 19”-gerelateerde onderwerpen. Vooral als er links of bijlages in zitten. Dit geldt ook voor e-mails die gaan over contactloos betalen waarin bijvoorbeeld wordt gevraagd om hiervoor een nieuwe bankpas aan te vragen.
• Voor betalingen adviseren wij u om dit zoveel mogelijk digitaal te doen door middel van een pinbetaling, Tikkie, betaalverzoek, mobiel of via internetbankieren.
• Wilt u internetbankieren aanvragen, dat kunt u vanuit huis regelen op http://www.regiobank.nl
• Via internetbankieren en de app kunt u ook contactloos betalen aanzetten. *Om het verspreiden van het Corona virus tegen te gaan, is de limiet van contactloos betalen tijdelijk verhoogd van € 50 naar
€ 100. Zo kunt u vaker betalen zonder dat uw pincode nodig is
• Heeft u toch contant geld nodig, dan kunt u hiervoor terecht bij een geldautomaat.
Heeft u een RegioBank hypotheek en bent u bang dat u door de Corona crisis uw hypotheek niet meer kunt betalen?
Het is belangrijk om zo snel mogelijk contact op te nemen. Kijk op https://www.regiobank.nl/service/uw-geldzaken-en-het-coronavirus.html en lees de informatie op deze speciale Corona pagina.

emblem

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Attentiv A. Boskma B.V. is een hypotheek- en verzekeringskantoor en daarnaast Zelfstandig Adviseur van Regiobank. U vindt ons in Bolsward en wij helpen u graag met al uw financiële vragen. En het klinkt misschien als een cliché, maar wij zijn pas tevreden als u dat bent.