Welkom op ons kantoor! Kom langs of maak een afspraak!
Meteen contact met een van onze adviseurs? Direct contact? Bel: (0515) 580402

Nieuwsbrief Juni 2023

Voorkom verrassingen !
We gaan de komende maanden weer massaal op vakantie. Een reisverzekering die daarbij aansluit is onmisbaar. Heb je een doorlopende reisverzekering, controleer dan voor vertrek je dekking. Een reisverzekering stel je bij het afsluiten meestel “op maat” samen. Een dekking voor medische kosten is altijd aan te raden als je op vakantie gaat. De basiszorgverzekering vergoedt wel de medische kosten in het buitenland, maar niet meer dan de Nederlandse tarieven. Is een behandeling duurder dan moet je dat deel zelf betalen. En dat kan fors oplopen. Je kunt je met een reisverzekering ook verzekeren voor autopechhulp, ongevallen, rechtsbijstand en annulering. Een annuleringsdekking dient vaak wel binnen 7 dagen na het boeken van de reis te worden afgesloten.
Wilt u ook zonder zorgen op reis gaan? Neem contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag.
Bron: geldgids

Hypotheken nieuws!
De woningmarkt wordt weer drukker! Na een jaar van dalende huizenprijzen en verkochte woningen, zien we sinds begin van dit jaar weer meer mensen die een andere woning kopen. Dit betekent dat huizenprijzen ook naar verwachting wat meer zullen stijgen. Benieuwd wat deze ontwikkelingen doen in jullie zoektocht naar een andere woning?
Neem dan contact op met Sjoukje, Harmen, Semko of Sander.
Tarieven NHG hypotheek Annuitair
10 jaar 3,96 %
20 jaar 4,1 %

Conservatrix/ waard polissen
We gaan ervan uit dat de afhandeling nog lang kan gaan duren. Curatoren raden u aan om de website van Conservatrix (www.conservatrix.nl) regelmatig te bezoeken. Indien er nieuws is, zullen curatoren dit op de website vermelden. Meer informatie kunt u ook vinden in het op 30 december 2022 op de website van Conservatrix geplaatste achtste openbare verslag in het faillissement van Conservatrix.

Doorgeven wijzigingen in uw gegevens
Het is van belang dat wij de juiste contact- en persoonsgegevens in ons klantenadministratie systeem hebben staan. Zijn er dus wijzigingen in bijvoorbeeld uw emailadres, telefoonnummer, rekeningnummer of andere wijzigingen dan kunt u dit doorgeven middels de hiernaast geplaatste knop. U komt dan in ons contactformulier waarin u in het berichten vak kunt aangeven wat de wijziging is en per wanneer deze dient in te gaan.

emblem

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Attentiv A. Boskma B.V. is een hypotheek- en verzekeringskantoor en daarnaast Zelfstandig Adviseur van Regiobank. U vindt ons in Bolsward en wij helpen u graag met al uw financiële vragen. En het klinkt misschien als een cliché, maar wij zijn pas tevreden als u dat bent.