Welkom op ons kantoor! Kom langs of maak een afspraak!
Meteen contact met een van onze adviseurs? Direct contact? Bel: (0515) 580402

Nieuwsbrief Juni 2022

ZEST Magazine I de Glossy van Nh1816 Verzekeringen
Plof! Zeer binnenkort valt hij op je mat (of in de brievenbus). De nieuwste editie van ZEST. En daar zijn we best een beetje trots op. We staan namelijk op de cover tussen singer-songwriter Blaudzun en tv-duo Bob en Roos. ZEST Magazine biedt een mix van verhalen van bekende Nederlanders, verhalen uit ons kantoor, inspirerende artikelen en aantrekkelijke kortingen voor leuke (zomerse) uitjes. Deze glossy maakten wij samen met Nh1816 en is een cadeau voor onze verzekerden. Dus ook voor jou. Eind juni bezorgt de postbode hem bij je thuis. Wij wensen je alvast veel lees- en beleefplezier! We zijn heel benieuwd wat je van onze eigen editie vindt. Laat je het weten?
Ook ZEST Magazine lezen, maar heb je ‘m nog niet ontvangen? Stap gerust bij ons binnen en haal een exemplaar op.

Help Hid Hero op de planken!
In de maand september wordt in Bolsward het theaterspektakel Hid Hero en het Referendum opgevoerd in de achtertuin van Het Weeshuis. De voorstelling handelt over een stuk vergeten geschiedenis in Bolsward. Namelijk de historie van het plaatselijke weeshuis (sinds 1550) en een in 1952 georganiseerd referendum over de toekomst van Europa. Naast het theaterproject krijgt Hid Hero en het Referendum in de maand september uitgebreid aandacht onder de bevolking. Hiertoe worden verschillende activiteiten georganiseerd voor de Bolswarders! inwoners en de leerlingen van het Marne college. Om het project in financiële zin laagdrempelig te houden (bijvoorbeeld een niet al te hoge ticketprijs a € 24,50 p.p.) is er mede door ons kantoor een crowfunding opgezet. Donaties zeer welkom. Zij hebben uw hulp daarom hard nodig. Doet u mee? Klik op de knop ‘Ja, ik doneer’ voor meer informatie.

Herinnering: rookmelders per 1 juli verplicht
Vanaf 1 juli 2022 is een rookmelder in een woning verplicht. Dit geldt voor zowel een huurhuis als een koopwoning. Een rookmelder dient aanwezig te zijn op iedere etage en in besloten ruimtes waar de vluchtroute doorheen gaat.
Verzekerd via NH1816? Als NH1816-verzekerde koopt u brandpreventiemiddelen met 30% korting op Brandpreventiewinkel.nl.

Verhuisregeling
Ga je verhuizen en wil je jouw huidige hypotheek meenemen naar je nieuwe woning omdat deze goede (rente)voorwaarden heeft? Misschien is de zogenoemde verhuisregeling wel iets voor jou!
Als je de lage hypotheekrente voor een lange periode hebt vastgezet kan het gunstig zijn om gebruik te maken van de verhuisregeling. De verhuisregeling biedt de mogelijkheid om jouw hypotheek voort te zetten bij de nieuw te kopen woning. Hiermee blijven voorwaarden en de lage rente gelden voor de resterende rentevaste periode.
Helaas kent deze regeling voorwaarden en bieden niet alle geldverstrekkers deze regeling aan. Enkele aanbieders zijn AEGON, ING, Florius, Nationale Nederlanden en NIBC. Of jij gebruik kan maken van de verhuisregeling is afhankelijk van je situatie. Harmen, Semko en Sjoukje adviseren jou hier graag over. Neem gerust contact met ons op.

Huishoudelijke mededelingen
In verband met ons teamuitje zijn wij aanstaande vrijdag vanaf 12:30 uur gesloten. Maandag 4 juli* staan wij weer graag voor u klaar. Indien een auto verzekerd moet worden, kennen wij een voorlopige dekking toe als u het kenteken, de meldcode en gewenste dekking mailt naar boskma.bv@attentiv.nl.
*Vanaf maandag 4 juli krijgt ons kantoor nieuwe raamkozijnen. Een kleine verbouwing die voor een kleine hinder kan zorgen. Deze hinder kan bestaan uit het minder goed bereikbaar zijn van ons kantoor.

emblem

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Attentiv A. Boskma B.V. is een hypotheek- en verzekeringskantoor en daarnaast Zelfstandig Adviseur van Regiobank. U vindt ons in Bolsward en wij helpen u graag met al uw financiële vragen. En het klinkt misschien als een cliché, maar wij zijn pas tevreden als u dat bent.