Welkom op ons kantoor! Kom langs of maak een afspraak!
Meteen contact met een van onze adviseurs? Direct contact? Bel: (0515) 580402

Nieuwsbrief juni 2021

Beste klant,
Eindelijk. De maatregelen rondom het coronabeleid versoepelen. Dat betekent wellicht een vakantie in het verschiet? Een lekker etentje in uw favoriete restaurant? Nu nog hopen dat het weer snel iets zonniger wordt… We hebben al van mooie, zonnige en warme dagen mogen genieten, maar een paar extra vinden wij ook niet een verkeerd plan!

In deze nieuwsbrief brengen wij onder andere onze actuele campagne en de Yarden uitvaartverzekering onder de aandacht. Ook zullen de stappen voor het melden van schade worden uitgelegd en komt een stukje uit de Staatscourant aan bod. Als u aan de hand van deze nieuwsbrief vragen heeft, dan horen wij dit natuurlijk graag.
Wij wensen u veel leesplezier toe!

Campagne: koop lokaal
Sinds kort hangen bij verschillende lokale ondernemers een ‘Koop Lokaal’ poster. Ook op de radio is zo nu en dan een spotje over Koop Lokaal te beluisteren. Met deze campagne proberen wij de lokale ondernemers te steunen en meer lokale kopers te generen. Omdat ze uw hulp goed kunnen gebruiken. Ook nu nog. Helpt u ook mee?

Yarden wordt DELA
Yarden Uitvaarverzekering N.V. deelt aan de polishouders mee dat Yarden de rechten en verplichtingen uit de overeenkomsten uiterlijk 30 augustus 2021 aan DELA Natura- en levensverzekeringen N.V. wenst over te dragen.

De overdracht van de rechten en plichten heeft betrekking op alle overeenkomsten van levensverzekering die bij Yarden Uitvaarverzekering N.V. behoren of behoord hebben. Deze overdracht zal niets wijzigen in de polis en in de voorwaarden waaronder de overeenkomsten van levensverzekering zijn aangegaan.

Men kan zich verzetten tegen de overdracht. 30 dagen na dagtekening van de Staatscourant bij De Nederlandsche Bank N.V. Dit verzet kan schriftelijk via verzetaantekenen@dnb.nl worden ingediend onder vermelding van de polisnummer(s). Als er 40% of meer van de polishouders zich binnen dit termijn verzet, zal de overdracht niet plaatsvinden.

Als er 40% of meer zich niet verzet, zal de overdracht plaatsvinden en zal dit betrekking hebben op alle betrokkenen; op zowel diegene die zich verzet hebben als voor diegene die zich niet verzet hebben (Staatscourant, 2021).

Naar de middelbare school?
Spannend! Zijn alle schoolspullen in huis? Heeft uw kind een eigen betaalpas? Om u op weg te helpen, hebben wij alles waar u aan kunt denken in een handige checklist gezet. Bekijk de checklist hier.
Naast de checklist over de brugklas geven wij u graag tips en tricks over onze JongWijs en Jongerenrekening. Deze producten bevatten een gratis betaal- en/of spaarrekening en is er voor kinderen van 0 tot 27 jaar. Heeft uw kind al een JongWijs betaalpakket en gaat uw kind naar de brugklas? Lees dan hier onze tips en tricks
Meer informatie? Kom gerust langs ons kantoor of bel of mail ons.

Oeps, schade! En nu?
Als u schade veroorzaakt bij een ander dan is vaak de eerste gedachte: “ik meld dit op mijn aansprakelijkheidsverzekering”. De stappen zijn echter als volgt…
De tegenpartij kan de schade eerst melden bij de eigen verzekeraar. Dit is vaak voordeliger voor de benadeelde omdat de schadevergoeding vanuit de aansprakelijkheidsverzekering plaatsvindt op basis van dagwaarde. Op de eigen verzekering kan de schadevergoeding op basis van nieuwwaarde zijn.
Mocht er geen dekking op de verzekering van de tegenpartij zijn, ontvangen wij graag een bevestiging van diens verzekeraar. Deze kunt u meesturen met de schademelding.

emblem

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Attentiv A. Boskma B.V. is een hypotheek- en verzekeringskantoor en daarnaast Zelfstandig Adviseur van Regiobank. U vindt ons in Bolsward en wij helpen u graag met al uw financiële vragen. En het klinkt misschien als een cliché, maar wij zijn pas tevreden als u dat bent.