Welkom op ons kantoor! Kom langs of maak een afspraak!
Meteen contact met een van onze adviseurs? Direct contact? Bel: (0515) 580402

Nieuwsbrief Juni 2020

Beste klant,

We zijn alweer toe aan de zomervakantie! Het zal dit jaar wel een aangepaste en aparte vakantie worden, maar wel fijn om te genieten van het mooie weer en de vrije tijd.

In deze nieuwsbrief stelt onze collega Sietske Duiker zich aan u voor. Zij is verzekeringsadviseur en regelt uw RegioBank zaken voor u. Voor de jeugd die na de vakantie naar de middelbare school gaat hebben wij een mooi pakket met een betaalpas en app: het JongWijs pakket. Sietske vertelt u hier graag meer over.
Ook aandacht voor de reisverzekering en de dekking pechhulp in het buitenland.
We willen u ook informeren over de premie van een Overlijdensrisico Verzekering (ORV) deze kan namelijk lager uitvallen.
Tot slot wensen wij u een hele fijne vakantie !

Groet, Harmen, Willy, Semko, Margreet, Trea, Jesca en Sietske

Mijn naam is Sietske Duiker, 43 jaar en woonachtig in Sneek met man en kinderen. Ik geef zo nu en dan bijles Engels en ik vind het leuk om (met mooi weer) te mountainbiken. Ik werk bijna 4 jaar bij Attentiv A. Boskma en houd mij vooral bezig met schadeverzekeringen en ik regel de bankzaken voor onze klanten bij RegioBank. Ook verzorg ik iedere maand de nieuwsbrief en houd ik mij bezig met uitingen op onze facebook pagina en website. Ik vind vooral de afwisseling in mijn werkzaamheden erg leuk. Geen dag is hetzelfde! Wij hebben ook vaak leuke RegioBank campagnes. We zijn nu bezig met de JongWijs campagne. RegioBank heeft een leuk en educatief betaalpakket met een app en betaalpas voor de jeugd.
Als de kids straks weer naar (de middelbare) school gaan is het bijvoorbeeld erg makkelijk dat ze zelf een app en betaalpas hebben om eventueel te gebruiken in de schoolkantine. Ik help u graag met de aanvraag van dit pakket of met uw vragen over uw schadeverzekeringen. Groet Sietske Duiker

Automobilistenhulp bij je reisverzekering

Veel reisverzekeringen bieden de dekking automobilistenhulp aan. Hiermee kun je hulp krijgen mocht je auto tijdens de vakantie kapot gaan. De hulp kan bestaan uit:
• Slepen van de auto naar een garage in de buurt.
• Toesturen van onderdelen, indien deze niet aanwezig zijn.
• Rechtsbijstand bij afhandelen van schade met een ander voertuig.
• Kosten voor terughalen naar Nederland van de auto.
• Kosten van vernietiging van een te zwaar beschadigd voertuig.
• Extra verblijfkosten vanwege uitval auto.
• Vervangend vervoer.
De voorwaarden kunnen per verzekeraar verschillen, vooral voor vervangend vervoer of de vergoeding voor extra verblijfkosten. Neem contact met ons op voor meer informatie of een premieberekening.

Uw overlijdensrisicoverzekering

Wat is een overlijdensrisicoverzekering (ORV)?
Een overlijdensrisicoverzekering (ORV) is een verzekering die een geldbedrag uitkeert als een gezinslid, die op de verzekering staat genoemd, voor een bepaalde datum overlijdt. Deze verzekering biedt u financiële rust in een toch al emotionele periode. U kunt het bedrag gebruiken om bijvoorbeeld de hypotheekschuld (gedeeltelijk) af te lossen, om daarmee in de woning te kunnen blijven wonen.

Premies zijn sterk gedaald
Door verschillende oorzaken zijn de premies voor een overlijdensrisicoverzekering in de afgelopen jaren sterk gedaald. In bepaalde situaties kan het ook voor u een besparing op de premie opleveren.

Nationale Hypotheek Garantie (NHG) past voorwaarden aan
Bij een hypotheek op basis van Nationale Hypotheek Garantie was het voorheen verplicht om een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten. Dit is niet meer het geval. Dit kan voor u een reden zijn om de situatie opnieuw te bekijken. Beide ontwikkelingen hebben mogelijk effect op uw financiële situatie. Wilt u weten wat dit voor u betekent? Neem dan contact op met ons. Wij helpen u graag.

*** FIJNE VAKANTIE ! ***

Attentiv A. Boskma
Kleine Dijlakker 45
8701 HX Bolsward

(0515) 580402
boskma.bv@attentiv.nl
www.solideverzekerd.nl

Copyright © 2020 Attentiv-A. Boskma, Alle rechten voorbehouden

U kunt uw instellingen wijzigen of uitschrijven.

emblem

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Attentiv A. Boskma B.V. is een hypotheek- en verzekeringskantoor en daarnaast Zelfstandig Adviseur van Regiobank. U vindt ons in Bolsward en wij helpen u graag met al uw financiële vragen. En het klinkt misschien als een cliché, maar wij zijn pas tevreden als u dat bent.