Welkom op ons kantoor! Kom langs of maak een afspraak!
Meteen contact met een van onze adviseurs? Direct contact? Bel: (0515) 580402

Nieuwsbrief Februari 2023

Februari heeft al wat warmte gebracht en hier en daar zien we de krokussen en sneeuwklokjes opkomen!
Altijd mooi om te zien hoe de natuur weer ontwaakt uit haar winterslaap. Maar de winter is ook nog niet helemaal vertrokken, er komt nog een winters staartje!
Inmiddels is onze collega Sylvia met zwangerschapsverlof en we wensen haar veel succes met de laatste loodjes!
We hebben op hypothekengebied verrassende informatie waarmee we u nog beter en completer van dienst kunnen zijn. Wat dat is, leest u verderop in deze nieuwsbrief.
Misschien gaat u in de voorjaarsvakantie nog op de lange latten, dan is het goed om te checken of u de wintersportdekking op uw reisverzekering heeft geactiveerd! Heeft u nog geen reisverzekering en/of annuleringsverzekering en bent u van plan op reis te gaan dit jaar dan maken we graag een offerte voor u!
Maandag 6 maart is ons kantoor gesloten, omdat we dan een training volgen voor ons nieuwe klantenadministratie systeem waardoor we u nog beter en sneller van dienst kunnen zijn!
We wensen u een fijne voorjaarsvakantie!

Loopt uw hypotheek bij ABN Amro, ING of Rabobank? Wij kunnen u adviseren !
Wist u dat wij sinds kort op hypotheekgebied ook samenwerken met ABN Amro, ING en Rabobank ‼️
Dus loopt uw huidige hypotheek bij één van deze banken en wilt u gaan verhuizen, verhogen of verbouwen?
Wij kunnen u namens de ABN, ING en Rabo adviseren!
Heeft u bijvoorbeeld verhuisplannen en een hypotheek bij één van deze banken en wilt u uw huidige (lage) hypotheekrente meenemen?
Neem dan contact op met ons kantoor en wij bekijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn. 📞0515-580402 of 🖥 boskma.bv@attentiv.nl

Reis- en annuleringsverzekering
Gaat u dit jaar nog een reis boeken dan kan een reis- en/of annuleringsverzekering zeker van pas komen ! Een ongeluk zit in een klein hoekje en je wilt jezelf, je familie en je spullen natuurlijk ook op vakantie goed verzekeren.
Een wintersportdekking bijvoorbeeld is niet altijd standaard meeverzekerd op een reisverzekering.
Als u een reis heeft geboekt en u wilt hierbij ook een annuleringsdekking dan is het van belang dat u deze dekking binnen 7 dagen na boeking afsluit. Wilt u ook zonder zorgen op reis gaan? Neem contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag.

Doorgeven wijzigingen in uw gegevens

Het is van belang dat wij de juiste contact- en persoonsgegevens in ons klantenadministratie systeem hebben staan. Zijn er dus wijzigingen in bijvoorbeeld uw emailadres, telefoonnummer, rekeningnummer of andere wijzigingen dan kunt u dit doorgeven middels de website. Op ons contactformulier kunt u in het berichtenvak aangeven wat de wijziging is en per wanneer deze dient in te gaan.

emblem

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Attentiv A. Boskma B.V. is een hypotheek- en verzekeringskantoor en daarnaast Zelfstandig Adviseur van Regiobank. U vindt ons in Bolsward en wij helpen u graag met al uw financiële vragen. En het klinkt misschien als een cliché, maar wij zijn pas tevreden als u dat bent.