Welkom op ons kantoor! Kom langs of maak een afspraak!
Meteen contact met een van onze adviseurs? Direct contact? Bel: (0515) 580402

Nieuwsbrief augustus/september 2022

Beste klant,
Zon, zon en nog meer zon. We hebben prachtige zonnige dagen achter de rug. Hopelijk heeft iedereen van dit mooie weer kunnen genieten. In deze nieuwsbrief stellen wij graag onze nieuwe collega voor en lees je meer over de voorstelling Hid Hero en over Conservatrix.
Ons team is uitgebreid! Sinds 1 augustus jl. is Sander onze nieuwe collega.
Sander is financieel adviseur, maar bij vragen over bankzaken helpt hij jou ook graag.
Sander vertelt: “Mijn naam is Sander Spijksma. Sinds kort mag ik onderdeel uitmaken van het leuke Attentiv-team. Ik ben sinds 1 augustus gestart en kreeg gelijk een warm welkom van collega’s en klanten. Ik ben gestart in de functie als financieel adviseur en zal mij voornamelijk richten op hypotheekadvies. Daarnaast kun je mij ook bereiken bij vragen over je schadeverzekeringen. Ik ben sinds 2017 werkzaam in de financiële dienstverlening en heb hiervoor gewerkt voor Aegon en SNS.
In mijn vrije tijd houd ik me bezig met voetbal en racefietsen. Daarnaast pak ik af en toe mijn hardloopschoenen uit de kast om een ronde te hardlopen.
Om alles wat in balans te houden, vind ik het ook leuk om te kokkerellen. Dit doe ik in mijn woonplaats Workum.
Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!”

Wij geven kaartjes weg!
Ben jij verzekerd bij Nh1816 en lijkt het jou leuk om kaartjes van de voorstelling Hid Hero en het Referendum te krijgen?! Laat het ons gauw weten. Wij geven namelijk kaartjes weg!
Over de voorstelling
Er staat iets bijzonders te gebeuren. Hid Hero Jelbeths, de oprichtster van het Weeshuis in Bolsward herrijst na zestig jaar voor de tweede keer uit haar graf…
Volgens de vertellingen verscheen zij in 1952 aan de ambitieuze burgemeester Bruinsma om haar zorgen over de wezen en zwakkeren te uiten. Op de plek waar zij zich zestig jaar geleden liet zien, komt zij opnieuw tot leven. In de achtertuin van het voormalig Weeshuis wordt van 8 tot 18 september Hid Hero en het referendum opgevoerd.
Een geweldig project dat wij een ontzettend warm hart toe dragen. Samen met Nh1816 Verzekeringen zijn wij daarom partner van Hid Hero. Ben je net zo nieuwsgierig als wij naar de voorstelling?

Energieprijzen de baas!
Overal hoor je het; de stijgende energieprijzen. Zeker iets om over na te denken nu de herfst bijna voor de deur staat. Op het gebied van hypotheken kunnen wij wellicht iets betekenen om deze stijgende prijzen het hoofd te kunnen bieden (denk bijvoorbeeld aan het opnemen van overwaarde waarmee je energiebesparende voorzieningen kunt toepassen aan de woning).

Conservatrix
De verzekeringsportefeuille wordt door de curatoren van Consevatrix overgedragen aan (een dochtermaatschappij van) Waard Leven N.V. Op 21 juli jl. is deze overeenkomst getekend. Naar verwachting zal in de loop van dit najaar de daadwerkelijke overdracht plaatsvinden. Dit gebeurd nadat aan alle voorwaarden is voldaan.
Meer informatie over deze overdracht? Klik op de volgende link:
Persbericht | Curatoren dragen de verzekeringsportefeuille van Conservatrix over aan Waard Leven N.V.

emblem

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Attentiv A. Boskma B.V. is een hypotheek- en verzekeringskantoor en daarnaast Zelfstandig Adviseur van Regiobank. U vindt ons in Bolsward en wij helpen u graag met al uw financiële vragen. En het klinkt misschien als een cliché, maar wij zijn pas tevreden als u dat bent.