Welkom op ons kantoor! Kom langs of maak een afspraak!
Meteen contact met een van onze adviseurs? Direct contact? Bel: (0515) 580402

Nieuwsbrief April 2020

Hypotheekcheck:

Er gebeurt nog steeds veel op het gebied van hypotheken. We kunnen ons voorstellen dat u zich afvraagt of uw hypotheek nog wel past bij uw situatie. We willen dit graag voor u uitzoeken.

Kijk op deze site op de pagina hypotheek en vul hier de Hypotheek check in. Wij nemen dan contact met u op.

Jesca Lootsma

In deze nieuwsbrief stel ik mij graag voor. Ik ben Jesca Lootsma, getrouwd met Sjaak en woonachtig in Bolsward. We hebben een samengesteld gezin met vijf kinderen. Naast mijn werk run ik thuis nog hobbymatig een kleine pensionstal en heb ik zelf twee paarden.

Sinds september 2019 ben ik werkzaam als adviseur schadeverzekeringen bij Attentiv A. Boskma. Ik help u graag met het aanvragen van nieuwe verzekeringen en het doornemen van uw bestaande verzekeringen.

Het kan handig en voordeliger zijn om al uw verzekeringen op één punt geregeld te hebben. Mocht u dit willen onderzoeken, aarzel dan niet om contact op te nemen via mail of telefoon.

Met vriendelijke groet,
Jesca

Regiobank op afstand:

Beste klant, ons RegioBank kantoor is nog gesloten voor bezoekers. Wij kunnen gelukkig op afstand veel voor u regelen. Wij kunnen inmiddels ook op afstand rekeningen openen en u op deze manier van dienst zijn!
Dit betreft zowel betaal- als spaarrekeningen en ook de overstapservice kunnen we voor u aanvragen!

Voor meer informatie kunt u een email sturen of telefonisch contact opnemen.

Attentiv A. Boskma
Kleine Dijlakker 45
8701 HX Bolsward

(0515) 580402
boskma.bv@attentiv.nl
www.solideverzekerd.nl

Copyright © 2020 Attentiv-A. Boskma, Alle rechten voorbehouden

U kunt uw instellingen wijzigen of uitschrijven.

emblem

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Attentiv A. Boskma B.V. is een hypotheek- en verzekeringskantoor en daarnaast Zelfstandig Adviseur van Regiobank. U vindt ons in Bolsward en wij helpen u graag met al uw financiële vragen. En het klinkt misschien als een cliché, maar wij zijn pas tevreden als u dat bent.