In de periode 15 juli tot en met 25 augustus is RegioBank Bolsward ZA gesloten op maandag en op vrijdagmiddag. Dit ivm de vakantieperiode. Ons verzekeringskantoor is dan uiteraard wel geopend! Fijne vakantie iedereen! In de periode 15 juli tot en met 25 augustus is RegioBank Bolsward ZA gesloten op maandag en op vrijdagmiddag. Dit ivm de vakantieperiode. Ons verzekeringskantoor is dan uiteraard wel geopend! Fijne vakantie iedereen!
harmen3

Maak kennis met Harmen, onze hypotheek specialist

Harmen is adviseur bij Attentiv. Hij helpt u graag persoonlijk met al uw vragen over hypotheken

Hypotheken

Hypotheek voor ondernemers

Voor een ondernemer gelden andere regels op de hypotheekmarkt dan voor een particulier. Attentiv-A. Boskma heeft zich gespecialiseerd in hypotheken voor ondernemers. Heeft u een eigen bedrijf? Bent u ZZP’er, heeft u een MKB of bent u directeur van uw eigen BV (DGA)? Dan bent voor een hypotheek bij Attentiv-A. Boskma aan het juiste adres.

Het voor u in principe niet moeilijker om een hypothecaire lening af te sluiten. Maar het traject is wel intensiever en gecompliceerder. Hierdoor een is een adviseur met kennis van zaken nog belangrijker. U kunt bij ons op de site een hypotheekcheck coor ondernemers doen. U vult hier de gegevens in die wij nodig hebben waarna wij contact met u opnemen voor het maken van een afspraak. Wij zullen u vragen nog wat extra informatie mee te nemen naar het eerste gesprek zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Bent u ondernemer en wilt u een afspraak maken met Attentiv-A. Boskma? Dan raden wij u aan om even via de telefoon contact op te nemen voor een afspraak of om het hypotheekformulier voor ondernemers in te vullen. Klik hiervoor op het rechter blokje: zakelijke hypotheekaanvraag.

Hulp nodig?
Kom langs of bel tijdens kantooruren naar 0515-580402 of stuur een e-mail naar boskma.bv@attentiv.nl.

 

emblem

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Attentiv A. Boskma B.V. is een hypotheek- en verzekeringskantoor en daarnaast Zelfstandig Adviseur van Regiobank. U vindt ons in Bolsward en wij helpen u graag met al uw financiële vragen. En het klinkt misschien als een cliché, maar wij zijn pas tevreden als u dat bent.