Meteen contact met een van onze adviseurs? Direct contact? Bel: (0515) 580402
harmen3

Maak kennis met Harmen, onze hypotheek specialist

Harmen is adviseur bij Attentiv. Hij helpt u graag persoonlijk met al uw vragen over hypotheken

Hypotheken

Hypotheek voor ondernemers

Voor een ondernemer gelden andere regels op de hypotheekmarkt dan voor een particulier. Attentiv-A. Boskma heeft zich gespecialiseerd in hypotheken voor ondernemers. Heeft u een eigen bedrijf? Bent u ZZP’er, heeft u een MKB of bent u directeur van uw eigen BV (DGA)? Dan bent voor een hypotheek bij Attentiv-A. Boskma aan het juiste adres.

Het voor u in principe niet moeilijker om een hypothecaire lening af te sluiten. Maar het traject is wel intensiever en gecompliceerder. Hierdoor een is een adviseur met kennis van zaken nog belangrijker. U kunt bij ons op de site een hypotheekcheck coor ondernemers doen. U vult hier de gegevens in die wij nodig hebben waarna wij contact met u opnemen voor het maken van een afspraak. Wij zullen u vragen nog wat extra informatie mee te nemen naar het eerste gesprek zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Bent u ondernemer en wilt u een afspraak maken met Attentiv-A. Boskma? Dan raden wij u aan om even via de telefoon contact op te nemen voor een afspraak of om het hypotheekformulier voor ondernemers in te vullen. Klik hiervoor op het rechter blokje: zakelijke hypotheekaanvraag.

Hulp nodig?
Kom langs of bel tijdens kantooruren naar 0515-580402 of stuur een e-mail naar boskma.bv@attentiv.nl.

 

emblem

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Attentiv A. Boskma B.V. is een hypotheek- en verzekeringskantoor en daarnaast Zelfstandig Adviseur van Regiobank. U vindt ons in Bolsward en wij helpen u graag met al uw financiële vragen. En het klinkt misschien als een cliché, maar wij zijn pas tevreden als u dat bent.